Tgrt Haber

Son dakika! Umut tacirlerine büyük darbe: 82 kaçakçı ve 1222 kaçak göçmen yakalandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 08:39 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 10:33

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sınır bölgelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 1222 kaçak göçmen ve 82 göçmen kaçakçısının yakalandığını duyurdu.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​ sınır bölgelerinden Türkiye​'ye göçmen kaçakçılığı düzenleyen 82 kişinin yakalandığını duyurdu. Bin 222 kaçak göçmenin de düzenlenen operasyonlarda yakalandığını duyuran Yerlikaya, kaçakçılıkla mücadelede umut tacirlerine göz aştırmayacaklarının mesajını verdi. 

Hava destekli 62 ayrı operasyonda, yakalanan 83 zanlının 63'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 7 kişi ise adli kotrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Sosyal medya hesabından operasyona ait görüntüleri de paylaşan Yerlikaya, "İnsan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz.

Aziz milletimizin bilmesini İsterim ki; göçmen kaçakçılığıyla mücadelemiz aralıksız biçimde azim ve kararlılıkla sürdürülecektir" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...