Tgrt Haber

Son dakika! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 201 satıcı kıskıvrak yakalandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 11:00 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 11:23
Son dakika! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 201 satıcı kıskıvrak yakalandı 

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 201 satıcı yakalandığını açıkladı. Operasyonda, 2 milyon 153 hap ele geçirilirken 201 tacir ise yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu​ madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik 41 ilde düzenlenen operasyonalarda 221 kilo yasaklı madde ele geçirildiğini duyurdu. Yerlikaya, 201 sokak satıcısının yakalandığını söyledi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'NARKOGÜÇ-46' operasyonunda toplamda 2 milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sosyal medya hesabından operasyonun içeriğine ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi, Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Gümrük Muhafaza ekiplerimizi gönülden tebrik ediyorum" diyerek operasyona katılan ekipleri tebrik etti. 

Son dakika! Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 201 satıcı kıskıvrak yakalandı 

"BİZDEN KAÇAMAYACAKLAR"

Yerlikaya operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirttiği paylaşımda, "Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 41 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-46”Operasyonlarında; 221 kg uyuşturucu madde ve 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...