Tgrt Haber

Son dakika | Vaniköy'deki kaçak villa için yıkım kararı! Bakanlık duyurdu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
04 Eylül 2024 08:09 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 11:26

Son dakika haberi: Üsküdar Vaniköy'de ormanlık arazide bulunan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından mühürlenen kaçak villa için yıkım kararı verildi. Kararın ardından iş makineleri bölgeye gelerek yıkım faaliyetine başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, tarafından mühürlenen Üsküdar​ Vaniköy'deki villa​ için flaş bir karar çıktı. Gelen son dakika açıklamasına göre, Bakanlık'tan yapılan açıklamada "Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerimizin koordinesinde bugün gerçekleştirilecek" denildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İBB yetki alanındaki villadaki kaçak inşaatın İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerince durdurulduğu hatırlatıldı. Kaçak yapılara ilişkin yıkımın yine il müdürlüğü koordinesinde bugün gerçekleştirileceği belirtildi.

YIKIM İŞLEMİ BAŞLADI

Paylaşımda, “Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamanın üzerinden çok kısa bir süre geçmesinin ardından iş makineleri kaçak yapının bulunduğu bölgeye geldi. Yapının izinsiz inşa edilen ruhsatsız yapıları ve iskanlı yapıdaki eklentilerin yıkım faaliyetine başlandı. 

Detaylar geliyor...

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...