Tgrt Haber

Son dakika! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları Şırnak'a gitti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
13 Ocak 2024 11:09 - Güncelleme : 13 Ocak 2024 12:40

Son dakika haberi: Pençe-Kilit Harekat bölgesinde terör saldırısı sonrası şehit verilmesi üzerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve beraberindeki Kuvvet Komutanları ile Şırnak'a gitti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler​, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit verilen terör saldırısı sonucu Şırnak’a gitti. Bakan Güler’e Genelkurmay Başkanı Metin Gürak​ ve Kuvvet Komutanları eşlik etti.

BAKAN GÜLER VE KOMUTANLAR SINIR HATTINDA

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit verdiğimiz terör saldırısının ardından beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak’a gitti”

https://twitter.com/tcsavunma/status/1746080170673414171

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kahraman13 Ocak 2024 11:15

Şehit olan Kahraman Askerlerimizin Mekanları Cennet Olsun.Kahraman Yaralı Askerlerimize Acil şifalar diliyorum.Milmetemizin ve Şehit Yakınlarının Başı Sağolsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...