Tgrt Haber

Son dakika! Yeğenini çöp evde alıkoyan teyzeye tahliye kararı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 14:23 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 14:59
Son dakika! Yeğenini çöp evde alıkoyan teyzeye tahliye kararı

Son dakika haberi.. Bursa'da iki yıl önce çöp evde bakımsız halde bulunan çocuğun teyzesinin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

Bursa​'da mahkeme kararına uymayan Kamuran Pınar A​'nın evine giren ekipler büyük bir şok yaşamıştı. Çöp evde temizlik yapan ekipler, bir odada baygın halde duran 9 yaşındaki C.M.A'yı gördü.

Çocuğu evde alıkoyan teyzesi Kamuran Pınar A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken çocuk​ da Antalya​'da yaşayan annesine teslim edildi ve koruma altına alındı.

Son dakika! Yeğenini çöp evde alıkoyan teyzeye tahliye kararı - 1. Resim

Skandal olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında; "kişiyi hürriyetten yoksun kılma", "ihmali davranışla kasten adam öldürmeye teşebbüs" ve "çocuğa karşı eziyet suçlarından" 30 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılan tutuklu sanık Kamuran Pınar A. ile avukatı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vekili ve çöp evde bulunan çocuğun annesi Yasemin A'nın avukatı katıldı.

Son dakika! Yeğenini çöp evde alıkoyan teyzeye tahliye kararı - 2. Resim

Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, sanığın adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...