Tgrt Haber

Son dakika | Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Uzman çavuş Onur Çapan şehit oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 22:40 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 00:54

Zeytin Dalı bölgesinde bir askerimiz şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehit olduğu belirtildi. Şehidin Afyon Dinarlı olduğu öğrenildi.

Zeytin Dalı harekatı bölgesinde Topçu Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehadet haberi geldi. Milli Savunma Bakanlığı​ sosyal medya üzerinden acı haberi duyurdu. Onur Çapan'ın silah kazası sonucu vurularak şehit​ olduğu açıklandı. Afyonkarahisar​ Dinar nüfusuna kayıtlı şehidin biri 6 diğeri 3 yaşında iki kız çocuğu olduğu belirtildi. 

Son dakika | Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Uzman çavuş Onur Çapan şehit oldu - 1. Resim

SİLAH KAZASI SONUCU ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 11 Eylül 2024 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, meydana gelen silah kazası sonucu şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Son dakika | Zeytindalı bölgesinden acı haber: Uzman çavuş Onur Çapan şehit oldu - 1. Resim

 Çapan'ın şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan ailesine protokol üyeleri tarafından verildi. Acı haberin ardından Çapan'ın evi ve sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Çapan'ın babasının vefat ettiği, annesi Döndü Çapan'ın ise İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.

Son dakika | Zeytin Dalı bölgesinden acı haber: Uzman çavuş Onur Çapan şehit oldu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selim11 Eylül 2024 22:56

Allah rahmet eylesin, asketimizin ailesine başsağlığı diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...