Tgrt Haber

Gıda skandalı son anda önlendi! Son kullanma tarihi geçmiş 7 ton tavuk eti ele geçirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2022 17:26 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 17:46
Gıda skandalı son anda önlendi! Son kullanma tarihi geçmiş 7 ton tavuk eti ele geçirildi

Şanlıurfa'da büyük bir gıda skandalının önüne geçildi. Firmalara denetim yapan ekipler, tarihi geçmiş 7 tondan fazla tavuk etini piyasaya sürülmek üzereyken ele geçirdi.

Şanlıurfa’da büyük bir gıda skandalı, ekiplerin sıkı denetimleri sonucu, son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti​ ele geçirildi. Etleri imha eden ekipler, firmaya ceza kesti.Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Şanlıurfa​ Gıda İmalatçılar Sitesinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde denetim yaptı.

TARİHİ GEÇMİŞ TONLARCA TAVUK ETİ

Eyyübiye İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerinde görevli gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerinin de katıldığı denetimlerde, toptan satış ve dağıtım yapan depolar kontrol edildi. Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram paketli tavuk eti belirlendi. Etlere el koyan ekipler, imha ederken işletmelere ise cezai işlem uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...