Tgrt Haber

Soruşturma başlatıldı! Minik Yüsra'nın ölümüyle ilgili ihmal iddiası

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 May 2024 11:54 - Güncelleme : 30 May 2024 12:02
Soruşturma başlatıldı! Minik Yüsra'nın ölümüyle ilgili ihmal iddiası

Bursa'da 7 yaşındaki Yüsra'nın ölümü herkesi kahretti... Bahar nezlesi hastalığı ile güle oynaya gittiği hastanede yanlış serum nedeniyle hayatını kaybeden minik Yüsra için savcılık soruşturma başlattı.

Türkiye'nin konuştuğu olay 19 Mayıs’ta meydana geldi. Aile, bahar nezlesi sebebiyle kızlarını hastaneye götürmüş ve serum takıldıktan sonra minik Yüsra'nın hayatını kaybettiği haberiyle yıkılmıştı..

Bursa Şehir Hastanesi’ne giden 7 yaşındaki minik Yüsra’nın şüpheli ölümü sonrası Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

7 yaşındaki Yüsra'nın kahreden ölümü! Yürüyerek gittiği hastaneden cenazesi çıktı - 1. Resim

Savcılıktan yapılan açıklamada; Basın yayın kuruluşlarında yer alan ’Bursa’da 7 yaşındaki çocuğun hastanede şüpheli ölümü’ haberine konu olayla ilgili olarak; 20.05.2024 günü mağdur Y.T.’nin rahatsızlanarak tedavisi için Bursa Şehir Hastanesi’ne götürüldüğü, yapılan tedavisinin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak ihmal iddiası nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatıldığı, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...