Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan hayatını kaybetti! Motosikletiyle köpeğe çarpıp düştü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
15 Ağustos 2023 06:10 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 09:09

Adanalı sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan, motosikletiyle önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra yola savruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Taşan, hayatını kaybetti.

Adana​'da motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni olan Burak Can Taşan geçirdiği motosiklet kazası​ sonucu 23 yaşında hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre kaza, dün saat 16.00 sıralarında merkez Sarıçam​ ilçesi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan caddesinde meydana geldi. Taşan, motosikletiyle yolda bir anda önüne çıkan köpeğe çarptı. Kontrolden çıkıp, devrilen motosikletteki Taşan, yola savruldu. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Taşan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan motosiklet kazasında öldü.

YENİ EVLİLİK TEKLİFİ YAPMIŞ

Öte yandan genç yaşta hayata gözlerini yuman Burak Can Taşan'ın 3 Temmuz'da kız arkadaşı motosikletçi sosyal medya fenomeni Yaren Kara'ya evlilik teklifi yaptığı ve ikilinin düğün hazırlığında olduğu öğrenildi.

Taşan'ın kız arkadaşının evlilik teklifinden sonraki paylaşımında, "2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı, sonrasında tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum, seninle öğrendim sevgilim. İçimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden ayırmadığın için minnettarım. Ömrümün sonuna kadar seninle yol yürümeye, sürmeye hazırım" yazdığı görüldü.

Burak Can Taşan'ın cenazesi, bugün saat 10.00'da Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...