Tgrt Haber

Sosyal medya terörüne 235 gözaltı

13 Aralık 2016 07:05
Sosyal medya terörüne 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş’ta bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırının ardından sosyal medyada katliamı öven paylaşımlarda bulunan 235 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığınca, 11 ilde yürütülen operasyonlarda, terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu ve sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptığı tespit edilen 235 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanlar arasında Manisa HDP İl Başkanı Ahmet Ertaş ve Salihli HDP İlçe Başkanı Abdulkadir Murg da var. İki ismin örgüt adına eylemleri organize ettiği iddia ediliyor. Yazar ve psikolog Cem Mumcu hakkında da yakalama kararı olduğu ancak yurtdışına kaçtığı öğrenildi.

CHP’li Mücahit Avcı gözaltında 

Terör saldırıları sonrasında attığı skandal tweet nedeniyle CHP'nin sosyal medya uzmanı Mücahit Avcı gözaltına alındı.  Avcı, "Bu işte bir MİT yeniği var" sözleriyle terör örgütü PKK'yı aklamaya çalışmış ve devlete iftira atmıştı. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...