Tgrt Haber

Sosyal medyada PKK propagandası yapan şüphelilere operasyon: Gözaltılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ağustos 2024 09:29 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 09:32
Sosyal medyada PKK propagandası yapan şüphelilere operasyon: Gözaltılar var

Manisa'da jandarma ekipleri, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Mehmetçik bölücü terör örgütü PKK​'ya yönelik sahada mücadelesine hız kesmeden devam ederken, kolluk kuvvetleri de sanal ortamda örgüt propagandası yapanlara göz açtırmıyor.

Manisa​'da terör örgütü PKK üyesi oldukları iddia edilen ve örgütün propagandasını yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon​ gerçekleştirildi.

JANDARMADAN EŞ ZAMANLI OPERASYON

Manisa İl Jandarma​ Komutanlığı TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütle bağlantısı olduğu belirlenen 5 kişinin yakalanması için düğmeye bastı. Adresleri belirlenen 5 şüpheli, düzenlenen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı.

Sosyal medyada PKK propagandası yapan şüpheliler gözaltına alındı - 1. Resim

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Şüphelilerden P.E., A.Y. ve M.T. sosyal medya üzerinden silahlı terör örgütü PKK/YPG propagandası yapmak suçundan yakalanarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. 3 şüpheli buradaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

YABANCI UYRUKLU ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Silahlı terör örgütü YPG içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen yabancı uyruklu şüphelilerden İ.H. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alına şüphelilerden A.M.'nin işlemlerine ise devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...