Tgrt Haber

Sosyal medyada tepki çeken görüntü! Atatürk sevgisini istismar ettiler... Masaları tek tek gezdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
13 Kasım 2023 08:31 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 08:40

Muğla'da düzenlenen bir etkinlikte Atatürk'ü taklit eden bir kişinin masaları tek tek dolaştığı ana ilişkin görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Muğla'nın Milas​ ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Milas Şubesi tarafından Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gece sosyal medryada gündeme oturdu.

MASALARI TEK TEK GEZDİ

Etkinlik kapsamında "Mareşal" kıyafeti giyen ve Mustafa Kemal Atatürk​'ü taklit eden bir kişi Gençlik Marşı ile geldiği sahnede masaları tek tek dolaşarak katılımcıları selamladı. Bu sırada etkinlik alanında bulunan misafirlerin yaşanan skandala alkışlar ve gülücüklerle destek verdikleri görüldü.  

Halkın Atatürk'e olan sevgisini istismar olarak yorumlanan etkinliğe sosyal medyada tepki yağarken, akıllara kısa süre önce meydana gelen benzer bir olay geldi.

MİLYONLAR KAZANAN TAKLİTÇİ AKLA GELDİ

Atatürk’e olan benzerliğini kullanarak sosyal medyada yayınlar yapan Serdar G.'nin isimli şahıs, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı​'nda 1 milyon lira, 10 Kasım’daki yayınında ise 1 saatte 500 bin TL kazandığı iddia edilmişti.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...