Tgrt Haber

Sosyal medyadaki tartışma, silahlı çatışmaya döndü

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2022 12:01 - Güncelleme : 12 Kasım 2022 12:56
Sosyal medyadaki tartışma, silahlı çatışmaya döndü

Adana'da sosyal medya üzerinden başlayan tartışma ve küfürleşme, silahlı çatışma ile son buldu. 1 kişinin yaralandığı çatışma sonucunda 3 kişi tutuklandı.

Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 grup arasında tartışma​ çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Muhammet Salih İ. ile arkadaşları Mithat A. ve Selçuk A., tabancayla ateş açtı. Karşı gruptaki Hüseyin A., Mazlum D., Ümit Taylan S. ve Ahmet Enes A.'nın da karşılık vermesiyle sokakta çatışma çıktı. 

1 KİŞİ AĞIR YARALI

Karnına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Mazlum D., arkadaşları tarafından hafif ticari araçla yakındaki bir özel hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan kişi, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Sokakta yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Şahsın hastaneye kaldırıldığı hafif ticari araçta ise 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Arat’ın evinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Sosyal medyadaki tartışma, silahlı çatışmaya döndü

SEBEP SOSYAL MEDYADAKİ TARTIŞMA

Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, çatışmanın iki kişinin sosyal medya üzerinden tartışıp, küfürleştikleri için yaşandığı ortaya çıktı. Öte yandan, hastanede tedavisi süren şahsın, 17 Ekim’de otomobiline düzenlenen kalaşnikoflu saldırıdan da yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hüseyin A., Ahmet Enes A.ile Muhammet Salih İ. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medyadaki tartışma, silahlı çatışmaya döndü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...