Tgrt Haber

Sosyal medyanın Muharrem İnce aşkı 'fake' çıktı

13 Mart 2023 14:00 - Güncelleme : 13 Mart 2023 14:23
Sosyal medyanın Muharrem İnce aşkı 'fake' çıktı

Sosyal medyada gündem olan etiketlerde bot hesapları tespit eden Fake Trend Alert, "Muharrem İnce'ye Aşığız" hashtag'ine çok sayıda bot hesabın destek verdiğini açıkladı.

Özellikle Twitter​'de gündem olan etiketlerin sahte hesaplar tarafından yapılıp yapılmadığını saptayan Fake Trend Alert (Sahte Trend Uyarısı) isimli sayfa, Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce İle ilgili bir etikete çok sayıda bot hesabın destek verdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan İnce'nin son zamanlarda sosyal medyadaki görünürlüğü artarken İnce, bu durumla ilgili, "Bir otobüs, bir telefon. Hepsi bu" demişti.

ÇOK SAYIDA BOT HESAP

Fake Trend Alert adlı Twitter hesabı, dün paylaştığı bir incelemede, "Muharremİnceye Aşığız" başlıklı hashtag çalışmasında çok sayıda, "bot hesabın" eşlik ettiğini belirledi.

Sosyal medyanın Muharrem İnce aşkı 'fake' çıktı

KİMİN YÖNETTİĞİ BİLİNMİYOR

Bunu bildirdiği andan itibaren çok sayıda bildirim aldığını belirten hesaptan yapılan açıklamada, "Botlar gerçek ve işte verilerinin bir anlık görüntüsü. Onları kimin yönettiğini bilmiyorum" denildi.

Sosyal medyanın Muharrem İnce aşkı 'fake' çıktı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...