Tgrt Haber

Soylu, 'Hainler başaramayacaklar'

15 Ağustos 2015 19:47
Soylu, 'Hainler başaramayacaklar'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, terör örgütünün saldırına sert tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Evlatlarımız kalleşlere karşı büyük bir mücadeleyi milletimizin birliği, bütünlüğü ve beraberliği için sürdürmektedir. Evlatlarımız uykularında uyurken, hanımlarıyla çocuklarıyla giderken kalleşçe katledilmektedirler ama biliyoruz ki bu oyunları kuranlar, KCK, PKK, HDP asla bu ülkede dün başarılı olamamışlardır, bugün de herhangi bir başarının altına imza atamayacaklardır'' dedi.

"AK PARTİ SORUMLULUĞUNUN FARKINDA"

Soylu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, hükümet kurma sürecine değinerek, milletin yüzde 41 ile Türkiye'nin geleceğini teslim ettiği AK Parti'nin atacağı her adımın sorumluluğu olduğunu söyledi.

Soylu, AK Parti'nin ilk günden itibaren kendisine verilen sorumlulukla hareket ettiğini ifade ederek, ''AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na görev verdiği günden itibaren Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak için, büyük bir gayreti ortaya koyuyor. CHP ile istikşafı görüşmeler yapıldı ve Başbakanımız Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi ancak bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı'' diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...