Tgrt Haber

Starbucks'a projeksiyonlu eylem: Filistinli çocukların yaşadıklarını izlettiler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 11:56

Adana'da bir grup genç, İsrail'e desteğini açıklayan Starbucks'ta oturan vatandaşlara, Filistinli çocukların görüntülerini projeksiyona yansıtarak izletti.

İsrail'in Gazze​'ye yönelik saldırılar tüm şiddetiyle devam ediyor. Şu ana kadar İsrail'in acımasız saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 4 bin 506’sı çocuk, 3 bin 27’si kadın olmak üzere 11 bini geçti. Çatışmaların durması için ateşkes çağrıları sürerken İsrail'e ve ona destek verenlere karşı düzenlenen eylemler de devam ediyor.

İsrail destek veren şirketlerin başında gelen Starbucks, müşteri potansiyelini kaybederken, vatandaşlar da boykot çağrılarına dikkat çekmek için ellerinden geleni yapıyor.

STARBUCK'IN ÖNÜNDE SES GETİRECEK EYLEM

Adana'da "Bir Avuç Genç" adlı platform üyeleri, İsrail'e desteğini açıklayan Starbucks'ın önünde Gazzeli çocukların görüntüleri projeksiyon ile perdeye aktararak vatandaşlara izletti.

İSRAİL-HAMAS SAVAŞINDA SON DURUM

İsrail-Hamas arasında 7 Ekim'de başlayan savaş tüm şiddetiyle sürüyor. İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 4 bin 506’sı çocuk, 3 bin 27’si kadın olmak üzere 11 bini geçti. Özellikle hastaneleri hedef alan İsrail'in, yakıt girişine izin vermediği için de bölgede tedaviler imkansız hale geldi ve kentte sağlık sistemi çöktü. Hamas​, sivillerin ve sağlık çalışanlarının hedef alınmasından ABD yönetimi ve Joe Biden'i sorumlu tuttu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...