Tgrt Haber

Su kuyusunda facia! 2 kişi can vermişti! Nedeni ortaya çıktı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2024 15:20 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 15:24
Su kuyusunda facia! 2 kişi can vermişti! Nedeni ortaya çıktı

Adana'nın Feke ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği kuyu faciasının nedeni ortaya çıktı. Su kuyusuna giren iki kişinin hayatını kaybetmesinin sebebinin pompaya su gelmemesi olduğu öğrenildi.

Adana​'nınFeke ilçesinde su kuyusunda facia yaşandı. 65 yaşındaki Bilal Arkın ve 60 yaşındaki Eyüp Bircan girdikleri su kuyundan bir daha çıkamadı.  

FACİANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Bilal Arkın ile Eyüp Bircan'ın hayatını kaybettiği olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. İki adam su almak için kuyuya geldi. Bilal Arkın kuyudan pompa ile su çekmek istedi ancak su çıkmayınca kuyuya girip jeneratör çalıştırdı. Arkın'ın uzun bir süre geçmesine rağmen kuyudan çıkmaması üzerine Bircan da kuyuya girdi.

Su kuyusunda facia! 2 kişi ölmüştü! Nedeni ortaya çıktı - 1. Resim

İKİSİ DE KUYUDAN ÇIKAMADI

Yakınları su almaya giden Bircan ve Arkın'ın eve gelmemesi üzerine su kuyusunun olduğu yere gitti. İki adamın yakınları onları kuyuda hareketsiz halde görünce büyük şok yaşadı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Ekipler Arkın ve Bircan'ın cansız bedenini kuyudan çıkardı. Bircan ve Arkın'ın ya metan gazından ya da jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri tahmin ediliyor.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Eyüp Bircan için memleketi Kozan'da eşinin ve çocuklarının katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Eyüp Bircan törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bilal Arkın'ın da Feke​'de Uğurlubağ Mahallesi'nde yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...