Tgrt Haber

Anne ve kızın acı sonu! Akıma kapılıp kanala düştüler

27 Temmuz 2023 22:00 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 22:20
Anne ve kızın acı sonu! Akıma kapılıp kanala düştüler

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, sulama çalışmaları yaparken anne ve çocukları, elektrikli su motorundan çıkan akıma kapılarak sulama kanalına düştü. Anne ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, oğlu ise ağır yaralandı. Yaşanan acı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın​'ın Bozdoğan​ ilçesinde meydana gelen acı olayda elektrikli su motorundan akıma kapılan anne​ ile kızı hayatını kaybetti. 8 yaşındaki erkek çocuğu ise ağır şekilde yaralandı. 

Çamlıdere Mahallesi’ndeki bahçelerinde sulama yapmak isteyen anne Nezahat T. (44), kızı Ceylin T. (16) ve oğlu Yusuf Emre T. (8) kanal kenarındaki elektrikli su motorunu çalıştırmak istediği sırada akımın etkisiyle sulama kanalına düştü. 

Olay yerine yakın olan vatandaşlar durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışma sonrası sulama kanalıdan çıkarılan anne ve kızının hayatını kaybettiği öğrenildi. 

KÜÇÜK YUSUF'UN DURUMU AĞIR! 

Yusuf Emre T.’nin (8) ise bilinci kapalı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, buradaki tedavisinin ardından Adnan Menderes Üniversitesine sevk edildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...