Tgrt Haber

Su parkında facia! Eğlencenin sonu kötü bitti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Temmuz 2023 19:00 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 19:09
Su parkında facia! Eğlencenin sonu kötü bitti 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bir otelin su parkında meydana gelen bir olayda, 65 yaşındaki adam feci şekilde can verdi. Kaydıraktan yüzüstü kayarken başını havuzun zeminine çarpan adam, hemen hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan adam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Antalya​'da bir otelin su parkında kaydıraktan yüzüstü kayarken başını havuzun zemin betonuna çarpan adam, hayatını kaybetti

Kızılağaç turizm bölgesindeki 5 yıldızlı bir otele tatile gelen Ali Cılga (65), 26 Haziran'da otelin su parkındaki kaydıraktan yüzüstü kayarken başını havuzun zeminine çarptı.  

BAYGIN ADAMI ÇEVRESİNDEKİLER FARK ETTİ 

Havuz​ içerisinde bir süre baygın kalan Cılga'yı, havuz başındaki vatandaşlar fark etti. 

Otelde görevli cankurtaran tarafından havuzdan çıkarılan Cılga'ya ilk müdahale, sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Cılga daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Tedavi altına alınan Cılga, dün hayatını kaybetti. Cılga'nın cenazesi, Manavgat Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  

 

 

 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...