Tgrt Haber

Suç makinesinin maymun çiçeği numarası tutmadı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Eylül 2024 10:35 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 10:36

Bursa’da 32 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası, 24 suç kaydı bulunan zanlı yakalanınca maymun çiçeği yalanına sarıldı. Nitelikli yağma suçundan aranması bulunan şahıs ''Yaklaşmayın, ben maymun çiçeğine yakalandım. Size de bulaşır'' dedi.

Bursa’nın Yıldırım​ ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde suçlu şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. Bursa​ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü​ Güven Timleri Büro Amirliği aranan şahısların peşine düştü.

MAYMUN ÇİÇEĞİ NUMARASI

Çalışma esnasında ‘Nitelikli Yağma’ suçundan aranması olan S.B (34) polis ekiplerini görünce, ''Yaklaşmayın, ben maymun çiçeğine yakalandım. Size de bulaşır'' dese de yakayı ele verdi.

Şüphelinin yapılan sorgusunda 32 yıl 4 ay kesinleşen hapis cezası ve 24 farklı suçlardan kaydı olduğunu da öğrenildi. Ekipler tarafından cezaevine gönderilen S.B’nin herhangi bir hastalığının da olmadığı yapılan kontrollerde tespit edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
arif11 Eylül 2024 12:41

memleket başoboş birsürü hapisten kaçmış yakalanamayan yada suçlu aramızda dolaşıyor nedense kimsede yakalayamıyor memleketin durumu vahim ötesinde devlette başa çıkamıyor sanırım ALLAH bizi korusun hepimizi.

Ayşe11 Eylül 2024 10:44

Bu kadar basit bir yalanla mı kendini savunuyor ya

Sonraki Haber Yükleniyor...