Tgrt Haber

Suç örgütleri 'kafese' kısıldı! 93 şüpheli paket edildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 17:50 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 18:26

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 13 ilde Kafes-23 operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucunda 5 organize suç örgütü çökertilirken 93 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, 13 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-23' operasyonlarında 5 organize suç​ örgütünün çökertildiğini ve operasyonlar sonucunda 93 şüphelinin yakalandığını duyurdu. 

Açıklamasında, "Organize suç örgütü üyelerini tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" diyen Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi ile Beşiktaş’ta faaliyet gösteren 5 ayrı eğlence mekanında yüksek hesap ödemeye zorlayan ve hesaba itiraz eden müşterilere darbettiği belirlenen 5 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 

93 ŞÜPHELİ YAKALANDI 

Nitelikli Yağma, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet, Çalışmaya Karşı Koyma ve Suç Delillerini Gizleme suçları işledikleri iddia edilen 93 şüpheli şahsın yakalandığı öğrenildi. 

X plartformundan açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "Operasyonu Koordine Eden İstanbul​ Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nu ve Operasyonu gerçekleştiren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Milletimizin Duası Sizinle" dedi. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1738206926687662520

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...