Tgrt Haber

Yakalanan çetenin lideri 82'lik dede çıktı! Adliyeye bastonuyla götürüldü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 16:20 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 16:26

Konya'nın Ereğli ilçesinde gasp çetesine eş zamanlı operasyon düzenlenerek, şüpheliler adliyeye sevk edildi. Çete liderinin 82 yaşında dede olması ve adliyeye bastonla götürülmesi dikkat çekti.

Konya​'nın Ereğli​ ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerini gasp eden suç örgütü, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla çökertildi. Bastonuyla adliyeye sevk edilen çetenin lideri olduğu ileri sürülen 82 yaşındaki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ereğli ilçesinde birçok vatandaşın evlerini ve iş yerlerini hukuksuzca ele geçiren, Canpolatlar olarak bilinen suç örgütüne Konya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin de katıldığı operasyonda Ereğli ve Karapınar ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Yakalanan çetenin lideri 82'lik dede çıktı! Adliyeye bastonuyla götürüldü

ADLİYEYE BASTONUYLA GETİRİLDİ

Düzenlenen operasyonda 82 yaşındaki Neşet C., Ekrem C. (52), Tahsin C. (47), Ahmet C. (22), ve S.C. gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında nitelikli yağma suçundan adli işlem başlatılırken çetenin en büyüğü ve suç örgütünün lideri olduğu öğrenilen Neşet C. de bastonuyla birlikte adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ahmet C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...