Tgrt Haber

Suçüstü yakalanan hırsızdan şaka gibi savunma: Bana benziyor ama ben değilim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Mart 2023 09:58 - Güncelleme : 21 Mart 2023 10:16

Adana’da bir hırsız, motosiklet ve klima ünitesini çalarken suçüstü yakalandı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerin izletildiği hırsızdan şaka gibi bir savunma geldi. Hırsız, görüntüdeki kişinin kendisine benzediğini ama kendisi olmadığını söyledi.

Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde bir binanın otoparkında bulunan motosikletin direksiyon kilidinin kırılarak çalınması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelip güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızın Omar İbrahim olduğunu saptadı.

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Polis her yerde hırsızı ararken başka bir noktada baz istasyonundan klima çalındığı ihbarı üzerine de harekete geçti. Polis klima hırsızını kovalayıp yakalarken, zanlının motosikleti çalan İbrahim Omar olduğunu tespit etti.

"O KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan şüphelinin, söz konusu hırsızlık​ olaylarıyla ilgili suçlamaları kabul etmediği, güvenlik kameralarına ait görüntüler için de “Bana benziyor ama o kişi ben değilim” savunması yaptığı öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...