Tgrt Haber

Şükrü Genç, CHP yönetimine 18 Şubat'a kadar süre verdi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 15:13 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 15:35

Aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, katıldığı televizyon yayınında CHP yönetimine 18 Şubat'a kadar süre verdiğini söyledi.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir süre kala partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Avcılar'da mevcut Belediye Başkanı Turan Hançerli yerine Utku Caner Çaykara, Sarıyer'de Şükrü Genç yerine Oktay Aksu aday gösterildi.

BAĞIMSIZ ADAYLIK SİNYALİ

Şükrü Genç duruma tepki gösterdi. Genç, kendini tekrar aday göstermeyen CHP yönetimine 18 Şubat'a kadar süre verdiğini söyledi. Adaylık konusunun tekrar gözden geçirilmesini isteyen Genç, aksi taktirde bağımsız aday olabileceği yönünde imada bulundu.

Genç, " Ayın 18'ine kadar kararın gözden geçirilmesini istiyorum. Eğer toplum bana 'Başkanım biz böyle bir noktada böyle davranmalıyız' derse o şekilde hareket ederiz" diyerek 'bağımsız aday olacak mısın' sorusuna yanıt verdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...