Tgrt Haber

Melek Mosso ile sahneye çıkmıştı... Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel neden istifa ettiği açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Haziran 2023 15:02 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 15:10
Melek Mosso ile sahneye çıkmıştı... Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel neden istifa ettiği açıkladı

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso'ya konser verdirip birlikte sahneye çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, neden istifa ettiğini açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, seçim sürecinde AK Parti​ seçmenine hakaret ettiği öne sürülen Melek Mosso​'ya konser verdirip onunla birlikte sahneye çıkmıştı. Yüksel, Mosso'ya verdiği destek nedeniyle tepki toplamıştı. Eleştirilerin odağında olan Cüneyt Yüksel, daha sonrasında istifa​ ettiğini duyurmuştu.

Melek Mosso konseri sonrasında istifa eden Yüksel, istifasının nedenini açıkladı. Göreve başladığı andan itibaren çalışma arkadaşlarıyla gece gündüz demeden çalıştığını altını çizen Yüksel, "Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız" dedi.

Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonunda daha fazla gündemini meşgul etmemek adına istifa etttiğini açıkladı.

"DAVA ARKADAŞLARIMI ÜZMEK YA DA KIRMAK ASLA AKLIMDA GEÇMEMİŞTİR"

Yüksel, açıklamasında şunları kaydetti:

“Göreve başladığım andan itibaren çalışma arkadaşlarımla gece gündüz demeden, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.’ anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın şahitliğinde, şerefim, haysiyetim ve onurumla hizmet ettim. Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir. Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum.

"GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEMEK ADINA..."

Konserde sanatçının (Melek Mosso) özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek, Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonunda daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim.”

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...