Tgrt Haber

'Süper Kupa' finali nerede oynanacak? Takımlar sadece o şehri istiyor! Erdoğan duruma el koydu...

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Odatv
02 Ocak 2024 16:39 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 16:42
'Süper Kupa' finali nerede oynanacak? Takımlar sadece o şehri istiyor! Erdoğan duruma el koydu...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından nerede oynanacağı merak konusu olmuştu. İki takımın da ‘Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Ankara’da oynanması doğru olacaktır’ cevabı verileceği iddia edildi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad​'da düzenlenecek olan Turkcell Süper Kupa maçı, Atatürk​ tişört ve pankartlarına izin verilmemesi üzerine iptal​ edildi. Ertelenen final maçının ne zaman ve nerede oynanacağı da taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. Süper Kupa finalinin ertelenmesiyle ne zaman ve nerede oynanacağı hakkında ortaya atılan iddia ise iki takımın da Ankara'yı istediği yönünde... 

ERDOĞAN​ DEVREYE GİRDİ

Müsabaka takviminin çok sıkışık olmasından kaygılanan federasyon, ‘Süper Kupa’ finali tarihinin, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la istişare ederek belirleneceği iddia edildi. 

İKİ TAKIM DA "ANKARA" DEDİ

Nerede oynanacağı ise daha büyük tartışmalara neden olan final maçı için Fenerbahçe Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin, federasyonun kendilerine bu konu hakkında görüşlerini almaları halinde, ‘Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Ankara’da oynanması doğru olacaktır’ cevabı vereceği iddia edildi. 

Kaynak: Odatv
Sonraki Haber Yükleniyor...