Tgrt Haber

Sur’da 2 asker yaralandı, asker sevkiyat sürüyor

06 Ocak 2016 12:14
Sur’da 2 asker yaralandı, asker sevkiyat sürüyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı 36. gününe girerken, bugün sabah saatlerine YDG-H üyeleri tarafından atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker hafif şekilde yaralandı.

 Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, 2 Aralık 2015 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 36. gününe girdi. Silah ve bomba seslerinin yükseldiği ilçeye, çok sayıda askeri zırhlı araç sevk edildi. Yasağın kalktığını Gazi Caddesi’ne giriş çıkışlar polis kontrolünde yapılırken, ilçede dükkanlarını açan az sayıda esnaf ise iş yerlerinin önünde biriken kar kütlelerini temizledi. Öte yandan, sabah saatlerinde teröristler tarafından atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki asker hafif şekilde yaralandı. Yaralı askerler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Halil Kızılay 6 Ocak 2016 14:26

Doğuda bu pkk olaylarında ben artık Askerimin Şehit düşmesi gibi bir olayı duymak istemiyorum yeter artık önlemleri dahada artırılmasını Türk Silahlı Kuvvetlerimize arz ederim

Sonraki Haber Yükleniyor...