Tgrt Haber

Son dakika: Suriye'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

30 Nisan 2022 10:00 - Güncelleme : 30 Nisan 2022 11:04
Son dakika: Suriye'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Mehmetçik Suriye'de terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütüne göz açtırılmıyor. Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde 7 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

Öte yandan Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekat bölgelerinde de teröristlerin taciz ve saldırı girişimleri cezasız kalmıyor. Geçtiğimiz gün de Suriye'de 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. 

Komandolar hem yurt içinde hem de sınır ötesinde terör örgütüne göz açtırmıyor. Suriye’de Zeytin Dalı Bölgesine 6 PKK/YPG’li terörist taciz ateşi açtı. Teröristlere misliyle karşılık verildi ve 6 PKK/YPG’li terörist öldürüldü. Barış Pınarı Bölgesinde de 1 PKK/YPG’li saldırı hazırlığındaydı. O terörist de hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Böylece bir günde 7 PKK’lı terörist öldürülmüş oldu.

Böylece Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde son 2 günde 14 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...