Tgrt Haber

Suriye'den ateş açıldı! 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2024 22:49 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 22:55

Gaziantep Karkamış'ta 19 yaşındaki bir genç Suriye'den gelen yorgun mermi yüzünden yaşamını yitirdi. Ne amaçla ateşlendiği bilinmeyen mermilerden biri gencin göğsüne isabet etti.

Gaziantep​'in Karkamış​ ilçesinde bir genç Suriye​ tarafından ateşlenen mermilerden birinin isabet etmesiyle öldü. Suriye tarafından hangi amaçla ve nasıl ateşlendiği bilinmeyen çok sayıda yorgun mermi Karkamış ilçesinde pek çok yere isabet etti. Fırat Nehri​ kıyısında oturan 19 yaşındaki genç Mehmet Caymaz da vuruldu.

Göğsünden yoğrun merminin hedefi olan genç, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Mehmet Caymaz, durumunun ağırlaşması üzerine Nizip Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Caymaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Suriye'den ateş açıldı! 19 yaşındaki genç vuruldu - 1. Resim

Hayatını kaybeden gencin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...