Tgrt Haber

Son dakika! Suriye'den atılan roket Kilis'e düştü! Misliyle karşılık verildi: Sözde 2 yöneticinin de olduğu 7 terörist öldürüldü

11 Haziran 2023 17:52 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 20:09

Son dakika haberi: Suriye tarafından atılan 4 roket, Elbeyli ilçesindeki Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına düştü. Gelen ilk bilgilere göre, roketlerin düştüğü alanda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi yönlendirilirken, olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri hain saldırıya misliyle karşılık verdi. Açılan karşı saldırıda sözde 2 yöneticisinin de olduğu 7 terörist öldürüldü.

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye​'nin kuzeyinden atılan 5 roket düştü. Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. İlk bilgilere göre Türkiye​ tarafına düşen roketler nedeniyle yangın çıktığı belirtildi. 

Son dakika! Suriye'den atılan roket Kilis'e düştü! Misliyle karşılık verildi: Sözde 2 yöneticinin de olduğu 7 terörist öldürüldü

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI 

Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi yönlendirilirken, olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Bölgede güvenlik önlemleri artırıldığı kaydedildi.  

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ 

Saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından roketlerin atıldığı bölge tespit edildi. Tel Rıfat kırsalında olduğu anlaşılan terör unsurları, sınırda ve Suriye içerisindeki birlikler tarafından obüs ve çok namlulu roketatarlar ile ateş altına alındı

MSB: 7 TERÖRİST ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ 

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Öncüpınar Sınırı Kapısı'na yapılan saldırı sonrası, saldırının gerçekleştiği bölgelerin vurulduğunu açıkladı. Açıklamada, 7 teröristin öldürüldüğü ifade edildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1667935460985913346

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...