Tgrt Haber

Saldırı hazırlığına darbe! Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK'lı öldürüldü

28 Kasım 2022 10:30 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 11:29
Saldırı hazırlığına darbe! Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK'lı öldürüldü

Mehmetçik, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan teröristlere ağır darbe indirdi. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK/YPG üyesi teröristin öldürüldüğü duyurdu. PKK terör örgütüne karşı operasyonlar sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), teröriste göz açtırmıyor... Dört bir yanda süren operasyonlara yenisini ekleyen TSK​, bu kez Suriye​'de 14 PKK​'lı teröristin öldürüdüğünü duyurdu.

SALDIRI HAZIRLIĞI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyini kana bulamaktan, yöre halkının huzur ve güvenini bozmaktan başka misyonu olmayan PKK/YPG'li teröristlere yönelik operasyonlarımız sürüyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 14 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597131363928272896

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...