Tgrt Haber

Son dakika: Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2023 10:48 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 10:55
Son dakika: Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG'li terörist, kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda ayrıca terörle mücadelenin büyük bir kararlılıkla süreceği ifade edildi.

Türkiye'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise sınır dışında başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik​ bunlara bir yenisini ekledi. Suriye​'nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı​ bölgesinde saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG​'li terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada terörle mücadelede büyük bir kararlılıkla devam edeceği bildirilirken operasyona ilişkin detaylar paylaşıldı.

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Sosyal medya hesabından MSB söz konusu operasyona ilişkin şu ifadeleri kullandı;

Terörist neredeyse hedefimiz orası' parolasıyla teröristleri hain emellerine ulaşmadan etkisiz hale getirmeye devam ediyoruz. Kahraman Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1643512575169101825

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...