Tgrt Haber

Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde teröristlerle sıcak temas: 5 PKK/YPG'li terörist öldürüldü

25 Aralık 2022 10:18 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 10:33
Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde teröristlerle sıcak temas: 5 PKK/YPG'li terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG ile girilen sıcak temasta 5 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı'nda teröristlerin öldürüldüğü belirtildi.

Türkiye​'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik​ terör yuvalarını teker teker imha etti. Suriye​'nin kuzeyindeki harekat bölgesine saldırı hazırlığında olan teröristler kahraman Mehmetçikler tarafından etkisiz hale getirilmeye devam ediyor. Kahraman askerlerimiz bir başarılı operasyona daha imza attı. Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı harekatı bölgelerinde teröristlerle sıcak temasa girildi. 

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekat bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü belirtildi. Yapılan açıklamada operasyonların kararlıkla süreceği ifade edilirken bölgedeki barışı bozmak isteyen terör unsurlarına izin verilmeyeceği kaydedildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1606909405634695170

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...