Tgrt Haber

Suruç'taki saldırıda korkunç bilanço! Ölü ve yaralı sayısı artıyor

20 Temmuz 2015 13:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:06
Suruç'taki saldırıda korkunç bilanço! Ölü ve yaralı sayısı artıyor

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde korkunç saldırı... Parça tesirli bombayla gerçekleştirildiği sanılan saldırıda 25'nin üzerinde kişinin hayatını kaybettiği, 100'ün üzerinde yaralı olduğu belirtiliyor.

Saldırı sonrası korkunç görüntüler ortaya çıktı. Saldırıya bir canlı bombanın yol açmış olabileceği de belirtiliyor. Bölgeye Diyarbakır'dan çok sayıda kara ve hava ambulansı sevk edildi. Saldırıda IŞİD ihtimali değerlendiriliyor. Suruç Kaymakamı patlamaya 'intihar bombacısının' yol açtığı ihtimalinin bulunduğunu söyledi.
Şanlıurfa Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önündeki bahçede saat 11.45 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saldırıda çok sayıda yaralı var. En az 25 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 100'ün üzerinde olduğu belirtiliyor. 
Kobani'ye geçmek için dün İstanbul'dan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine giden Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 genç Amara Kültür Merkezi'nde konaklıyordu. Güvenlik güçleri saldırı sonra çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.  Bölgeye Diyarbakır'dan çok sayıda kara ve hava ambulansı sevk edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
cekdar20 Temmuz 2015 14:09

lanetliyorum canileri bunlar hayvanbile olamazolsa olsa cani olurlar ama hepsi bulacak belalarını o kaqndaqq boğulacaklar ölenlere rahmet yaralılara acil şifa diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...