Tgrt Haber

Sürücüler pürdikkat! İstanbul'da göz gözü görmedi

03 Ocak 2023 08:40 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 09:22
Sürücüler pürdikkat! İstanbul'da göz gözü görmedi

Son dakika haberi: Kent genelinde sabahın erken saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle görüş mesafesi azalan sürücüler, kontrollü şekilde ilerliyor. Kent genelinde trafik yoğunluğu ise yüzde 60 olarak ölçüldü.

İstanbul​ Boğazı ve çevresinde başlayan sis​, kent genelinde etkisini sürdürüyor. Avrupa Yakası'nda Sarıyer​, Beşiktaş, Bebek ve Arnavutkoy sahilde, Beykoz, Ümraniye, Kadıköy ve Üsküdar, Çekmeköy, Ataşehir, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de yoğun sis etkili oluyor.

SÜRÜCÜLER PÜRDİKKAT

Sis nedeniyle görüş mesafesi azalan sürücüler, kontrollü şekilde ilerliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün civarında, Anadolu Hisarı, Kanlıca ve Çubuklu sahillerinde de sisin yer yer etkili olduğu gözlendi.

Sürücüler pürdikkat! İstanbul'da göz gözü görmedi

Şehir Hatları'ndan yapılan duyuruda, hava muhalefeti (sis) sebebiyle Beykoz-Sarıyer, Sarıyer-Kadıköy, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Maltepe-Adalar, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Bostancı-Karaköy-Kabataş, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Küçüksu-İstinye, Üsküdar-Aşiyan, Rumeli Kavağı-Eminönü, Anadolu Kavağı-Üsküdar, Çengelköy-İstinye seferlerinin yapılamadığı belirtildi.

Sürücüler pürdikkat! İstanbul'da göz gözü görmedi

TRAFİK​ YOĞUNLUĞU YÜZDE 60

İstanbul Boğazı gemi trafiği de sis nedeniyle çift yönlü olarak 1 Ocak sabahı trafiğe kapatılmıştı.

Kent geneli trafik yoğunluğu saat 08.30 itibarıyla İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'na göre yüzde 60 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...