Tgrt Haber

Tabancayla oynarken arkadaşını burnundan vurdu

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Şubat 2024 01:00 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 01:07
Tabancayla oynarken arkadaşını burnundan vurdu

Samsun'da 17 yaşındaki M.Ş., arkadaşlarıyla alkol aldıkları bir dükkanında silahla oynarken kazara arkadaşını vurdu. Kurşun M.Ş.'nin burnundan girip ensesinden dışarı çıktı ve ağır yaralanmasına neden oldu.

Samsun’da tabancayla oynarken kazara karşısındaki arkadaşını kafasından vurdu. Olay, Alaçam​ ilçesi Yenicami Mahallesi'nde gerçekleşti. U.E. isimli şahsa ait boş bir dükkanında, M.Ş., B.Ç., K.A.A., E.E.E. ve S.K. isimli 5 arkadaş alkol almaya başladı.

BURNUNDAN GİRİP ENSESİNDEN ÇIKTI

Bu sırada B.Ç., elindeki tabancayla oynamaya başladı. Silahın kazara ateş alması sonucu kurşun, B.Ç.'nin karşısında oturan M.Ş.'nin burnundan girip ensesinden dışarı çıktı.

Ağır yaralanan M.Ş., ambulansla hastaneye kaldırıldı. B.Ç. ise olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, B.Ç.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...