Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Taciz ateşi açan 6 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2023 11:10 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 11:41
Son dakika! MSB duyurdu: Taciz ateşi açan 6 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde taciz ateşi açan 6 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan ve saldırı hazırlığında olan teröristler tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla öldürülüyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) en son yapılan açıklamada, Barış Pınarı​ ve Fırat Kalkanı​ bölgelerinde saldırı hazırlığında olan 6 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1617072958232477696

"SALDIRI GİRİŞİMLERİNE MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor.  Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...