Tgrt Haber

"İyi niyetinin kurbanı oldu..." Tacizi önlemek isterken bıçaklanarak öldürülen adamın acılı babası isyan etti

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Aralık 2022 15:21 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 16:02
"İyi niyetinin kurbanı oldu..." Tacizi önlemek isterken bıçaklanarak öldürülen adamın acılı babası isyan etti

Afyonkarahisar’da tacize uğrayan genç kızların yardım isteğine kayıtsız kalmayan ve tacizci şahısları uyaran 3 çocuk babası Engin Taş, sokak ortasında boynundan bıçaklanarak katledildi. Taş'ın acılı babası, oğlunun ölümüne isyan ederek, "Engin iyi niyetinin kurbanı oldu. 8 bıçak darbesi var oğlumda, şah damarı ve vücuduna. Akciğerine giren bıçak darbesi 13-14 santimetre. Bunların dosyaları da kabarık, bu katil zanlıları içeri girdiği zaman çıkmaması gerekiyor. Acilen ve acilen yasaların değişmesi gerekiyor..." diye konuştu. 

Dehşet olay  Afyonkarahisar​'ın Kadınana Caddesi üzerinde yaşandı. Engin Taş’ın çalıştığı pastaneye gelen iki genç kızın kendisinden "Ağabey 2 kişi bizi gezmeye gittiğimiz alışveriş merkezinden bu yana takip ediyor. Bize yardım eder misin?" diyerek yardım istediği, bunun üzerine de Taş’ın kızların gösterdiği Serkan Ç., ve V.Ç.’yi uyardığı öğrenildi. 

3 kişi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada 36 yaşındaki Engin Taş, boynundan bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla üniversite hastanesine kaldırılan Taş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"ACİLEN YASALARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

Engin Taş'ın babası Zeki Taş, oğlunun katillerinin hak ettikleri cezayı almalarını isteyerek, “İyi niyetinden oğlumu kaybettim. Bu katil zanlıların içeri girdiği zaman çıkmaması gerekiyor. Acilen ve acilen yasaların değişmesi gerekiyor. Bunların toplum içinden uzak tutacaksın. Bunlar 6 ay, bir sene sonra çıktıklarında bir ana kuzusunu yakacak. Şimdi Engin'in 3 çocuğu öksüz kaldı. Evde eşi kaldı. Bunlar ne olacak?” dedi.

"8 BIÇAK DARBESİ VAR OĞLUMDA"

Baba Zeki Taş, "3 genç kızı taciz ediyorlar, dükkanın önünden geçerken benim oğlumdan yardım istiyor ‘beni kurtar’ diye. Benim oğlumda çıkıyor onlara ‘sizin ananız, bacınız, kız kardeşiniz yok mu?’ diyor. Onlardan biriyle konuşurken diğeri arka tarafından şah damarına bıçak atıyorlar sonra benim oğlumu bıçaklıyorlar. 8 bıçak darbesi var oğlumda, şah damarı ve vücuduna. Akciğerine giren bıçak darbesi 13-14 santimetre..." diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan, adliyeye sevk edilen şahısların sorgularının ise sürdüğü belirtildi.

"İyi niyetinin kurbanı oldu..." Tacizi önlemek isterken bıçaklanarak öldürülen adamın acılı babası isyan etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...