Tgrt Haber

Taha Duymaz öldü mü? Menajerinden sevindiren açıklama geldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 15:15 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 15:56
Taha Duymaz öldü mü? Menajerinden sevindiren açıklama geldi 

Kahramanmaraş'taki korkunç depremlerde en ağır hasarı alan illerden biri olan Hatay'da 6 gündür enkaz altındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Duymaz'ın son durumu hakkında bilgi veren menajeri termal kameralarda ısı tespiti yapıldığını söyledi. 

6 Şubat'ta meydana gelen korkunç depremlerde en derin yaraların açıldığı illerden biri olan Hatay​'da sosyal medya fenomeni Taha Duymaz​ da enkaz altında kaldı. Taha'nın ablası, depremin ilk gününden beri sosyal medyada yardım çağrılarında bulundu. 

"ASILSIZ HABERLERE İNANMAYIN" 

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz sosyal medyada çıkan iddialarla ilgili "Şuan bekliyoruz. Asılsız haberlere inanmayın. Biz burada bir umutla bekliyoruz. Böyle haberleri duydukça ben daha çok panikliyorum, daha çok oraya gitmek istiyorum. İşlerini engellemek istemiyorum. Lütfen artık paylaşmayın!" açıklamasında bulundu. 

Taha Duymaz öldü mü? Menajerinden sevindiren açıklama geldi 

SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ 

Taha Duymaz ile ilgili çıkan 'öldü' haberleri sonrası bir açıklama da menajerinden geldi. Menajer Ragıp Narin, sevindirici bir haber verdi.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Hatay'da ailesiyle gittiği halasının -1. kattaki dairesinde depreme yakalanmıştı. 6. günde hala kendilerine ulaşılamayan aile hakkında çıkan 'öldü' haberleri için açıklama yapan menajeri Ragıp Narin, çıkan haberlerin doğru olmadığını söylerken bir de müjdeli haberi verdi. Narin, "Termal kamerada ısı tespit edildi" dedi.  

TAHA DUYMAZ SON DURUM

TikToker Erhan Çelik, Taha'nın ailesinin ifadelerini ve davranışlarını çelişkili olduğunu diyerek; "Ben Taha Duymaz'ın enkaz altında olduğunu sanmıyorum" sözleriyle akılalmaz bir iddia ortaya attı önce.

Taha'yla ilgili iddialar bununla da sınırlı değildi tabii. Taha Duymaz'ın ilk günlerde hayatını kaybettiği ancak ailesinin Taha üzerinden prim yapmak için bu ölümü gizlediği iddia edildi.

Taha Duymaz öldü mü? Menajerinden sevindiren açıklama geldi 

İlk günden bu yana Taha'nın durumunu yakından takip eden ve oraya AFAD ekiplerini yönlendiren Dilan Polat ise Taha'nın ablasıyla ilgili dikkat çeken göndermelerde bulunmuştu.

Duydukları karşısında midesinin bulandığını söyleyen Polat, isim vermeden Taha'nın ablası Semiha Duymaz'ın Instagram'daki gönderilerinin arşivlenmesini ve öne çıkarılanların değiştirilmesini eleştirdi.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...