Tgrt Haber

Taksi ücretini ödemeyip sürücüye tekme atan kadın yakalandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Şubat 2024 15:58 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 15:58

Taksiden inerken ücretini ödemeden kaçmaya çalışan ve sürücüyü darp eden kadın yakalandı.

Üsküdar'da taksiye binen kadın​ inerken ücretini ödemeden kaçmaya çalışmış, peşinden giden sürücüyü tekmelemişti. Yakalanan kadın adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Acıbadem Mahallesi'ne yolculuk yaparak taksiden inen kadın yolcunun, ücretini ödemeden uzaklaşmaya çalıştığına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti.

Daha sonra araçtan inen J.S.S'nin ödemeyi annesinin yapacağını belirttiği, taksi​ sürücüsünün ise buna olumsuz yanıt vermesinin ardından ikili arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan ve hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından işlem başlatılan J.S.S, adliyeye sevk edildi.

Yapılan incelemede J.S.S. isimli kadının yolculuk sonrası 285 TL tutarındaki taksi ücretini kredi kartı ile ödemek istediği, araç içerisindeki pos makinasının ret uyarısından sonra ticari taksi sürücüsü A.H.D.'den IBAN istediği belirlendi. A.H.D. yolcuya havale için IBAN paylaşımında bulunduğu sırada araçtan inen J.S.S.’nin ödemeyi annesinin yapacağını belirttiği, taksi sürücüsünün yaşanan duruma olumsuz yanıt vermesinin ardından tartıştıkları ifade edildi. Olayla ilgili dün yakalanarak gözaltına alınan J.S.S., “güveni kötüye kullanma” ve “kasten yaralama” suçlarından bugün adli makamlara sevk edildi.

Taksi ücretini ödemeyip tekme atan kadın yakalandı - 1. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...