Tgrt Haber

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren zanlı için istenen ceza belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 16:10 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 17:14
Taksici Oğuz Erge'yi öldüren zanlı için istenen ceza belli oldu

İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu. Aysal için hiçbir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İzmirGaziemir​'de evli ve 2 çocuk babası olan Oğuz Erge​'nin kullandığı taksiye, medikal maske takmış ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal​ müşteri olarak bindi. Taksi şoförü Erge'yi bir süre farklı adreslere götüren Aysal, iniş için cebinden para alıyormuş gibi yaparak yanında bulunan tabancayı çıkartıp Erge'ye kurşun yağdırdı.

Cinayetin ardından yakalanarak gözaltına alınan Aysal ifadesinde; kamera kayıtlarına rağmen çelişkili ifadelerle kendini savunmaya çalıştı. Cinayete ilişkin devam eden soruşturmada; taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu.

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren zanlı için istenen ceza belli oldu - 1. Resim

İNDİRİME GİDİLMEDİ, MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ

19 yaşındaki Delil Aysal (19) hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı. Savcının hazırladığı iddianamede, Aysal için hiçbir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...