Tgrt Haber

Taksiciye sahte 100 dolar verirken yakalandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2024 10:57 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 10:58

Taksicilere sahte dolar veren yabancı uyruklu kişi şoförün dikkati sayesinde fark edildi.

İstanbul'da Ortaköy'den taksiye binip Esenyurt​'ta inerken verdiği doların sahte olduğunu fark eden şoför, meslektaşlarını çağırdı. Şahsı alıkoyan şoför o anları cep telefonuyla kaydetti.

Yabancı uyruklu bir müşteri, Beşiktaş Ortaköy’den taksiye bindi ve Esenyurt’a gitmek istediğini söyledi. Sonrasında Esenyurt’ta inmek istediği yere gelen şahıs, taksi​ ücreti olarak sürücüye 100 dolar verdi. Parada bir gariplik olduğunu fark eden sürücü, çevrede bulunan diğer taksici arkadaşlarına haber verdi.

TAKSİCİLER SAHTE DOLARLARI FARK ETTİ

100 doların sahte olduğunu anlayan taksiciler, polis ekiplerine haber verdi. Ekiplerin gelmesini bekleyen vatandaşlar bu sırada yabancı uyruklu şahsın cüzdanında birkaç tane daha sahte 100 dolar olduğunu fark etti. O anları bir başka taksi sürücüsü cep telefonu kamerasıyla kaydederken, sahte dolar dağıtan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Taksiciye sahte 100 dolar verirken yakalandı - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...