Tgrt Haber

Taksim Metrosu'nda bir yolcu raylara düştü: Seferler aksadı

05 Ocak 2023 10:24 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 11:21
Taksim Metrosu'nda bir yolcu raylara düştü: Seferler aksadı

Taksim metrosunda bir kişi, metro raylarına düştü. Seferlerde aksama yaşanırken, istasyona ekipler sevk edildi. Yolcunu alkollü olduğu ve dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi.

İstanbul​ Taksim Metrosu'nda sabah saatlerindealkollü​ olan Mustafa S., Taksim metro istasyonunda aracın durduğu sırada dengesini kaybederek raylara düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve asayiş ekipleri sevk edildi.

RAYLARDAN ÇIKARILDI

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve asayiş ekipleri vatandaşın alkollü olduğunu anladıktan sonra raylardan çıkararak ambulansa doğru götürdü. 

Taksim Metrosu'nda bir yolcu raylara düştü: Seferler aksadı

Alkollü vatandaşı ambulansa götürme esnasında zor anlar yaşayan asayiş ve sağlık ekipleri güçlükle de olsa alkollü vatandaşı ambulansa bindirdi. Ambulansa binmek istemeyen alkollü şahıs, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 

"BİRİ YERDE YATIYORDU"

Bir görgü şahidi, "Biri yerde yatıyordu. Yeşil bir şeyle çevirmişler. Raylarda değil yerde yatıyordu. İki tane ambulans var. Yaralı olduğunu göremedim. Polisler etrafını çevirmişti" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...