Tgrt Haber

Taksim Meydanı Düzenleme Projesi Nisan'da

25 Mart 2015 02:52
Taksim Meydanı Düzenleme Projesi Nisan'da

Taksim Meydanı Düzenleme Projesi, nisan ayında havaların düzelmesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak.

Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi, önümüzdeki ay başlıyor. Yaklaşık iki yıl önce yayalaştırılan meydan, daha yeşil bir görüntüye sahip olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, önümüzdeki günlerde Taksim Meydanı projesi hakkında ayrıntılı bir açıklama yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte hazır durumdaki projenin uygulamaya konulacağını, meydanın yeşillendirilmesiyle birlikte farklı bir görünüme sahip olacağını belirtti.

İHALESİ YAPILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçen aylarda Taksim ile ilgili projelerinin hazır olduğuna ve ihaleyi yaptıklarına işaret ederek projenin kuruldan da onaylandığını bildirmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...