Tgrt Haber

Taksim'de sahte içki baskını: Ünlü markaların şişelerine doldurup satıyorlar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ekim 2023 10:26 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 10:35
Taksim'de sahte içki baskını: Ünlü markaların şişelerine doldurup satıyorlar

Artan ihbarlar üzerine harekete geçen polis, ünlü alkollü içecek markalarının şişelerine sahte içki doldurarak yüksek fiyattan satan gece kulüplerini bastı. 129 suç kaydı olan 5 şüpheli yakalandı.

Taksim’de ünlü markaların şişelerine sahte içki​ doldurarak yüksek fiyatlara müşterilerine satan gece kulüplerine polis baskını düzenlendi. 129 adet suç kaydı bulunan 5 işletmecinin gözaltına alındığı operasyonda 50 litre sahte içki​ ele geçirildi.

ETİKETİ DE KENDİLERİ BASIYOR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Taksim’deki birçok gece kulübünde ünlü markaların şişelerine sahte içki doldurup yüksek fiyatlarla müşterilere sattığına dair ihbar alan polis hareketg geçti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, onlarca gece kulübüne eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan baskınlarda alkol şişelerini kontrol eden polis ekipleri, kulüplerde yaklaşık 50 litre sahte içki tespit etti. Ayrıca doluma hazır çok sayıda boş şişe ve yapıştırılmaya hazır çok sayıda marka etiketi de bulundu.   

67 SUÇ KAYDI BULUNAN ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Sahte içkilere imha edilmek üzere el konulurken 5 kişi yakalandı. Şüphelilerden İbrahim E.'in (58) 67,  Murat K.'nın ise  (50)  25 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Bu iki zanlının yanı sıra 9 adet suç kaydı olan Ramazan Y. (38), 21 adet suç kaydı olan Abdulselam S. (50) ve 7 adet suç kaydı olan Burhanettin A. (47) gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Şahıslardan Murat K. ve Abdulselam S.’nin aranmasının da olduğu ortaya çıktı.

Emniyette ifadeleri alınarak “kaçakçılık kanununa muhalefet” suçundan adli işlem yapılan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Ayrıca 2 sigortasız işçi çalıştıran işletmelere ise idari para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...