Tgrt Haber

Tam 15 metre... Su borusundan öyle bir şey çıktı ki, görenler şaştı kaldı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2023 14:49 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 15:25
Tam 15 metre... Su borusundan öyle bir şey çıktı ki, görenler şaştı kaldı

Hakkari'de, tıkanan su borusunun içinden 15 metre uzunluğunda ağaç kökü çıkarıldı. İşçiler tarafından temizlenen su borusu, tekrar faaliyete geçirildi.

Hakkari​'nin Yüksekova​ ilçesinde akan suların miktarı her geçen gün azalmaya başlayınca vatandaşlar durumu Esendere Belediyesine bildirdi.

15 METRE BÜYÜKLÜĞÜNDE AĞAÇ KÖKÜ ÇIKARILDI

Su borularını adım adım kontrol eden ekipler, arızanın kaynağını tespit edip çalışmalara başladı. Yapılan çalışma sonucunda, su borusunun içerisinden yaklaşık 15 metre uzunluğunda ağaç kökü çıktı.

İşçiler tarafından temizlenen su borusu, tekrar faaliyete geçirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, "Beldemizin içme suyunda yaklaşık bir haftadan bu yana bir arıza vardı. Arıza ekiplerimiz yoğun bir çalışma sonucunda arızayı giderirken yaklaşık 15 metre oluşan bir ağaçça benzer, yılana benzer bir madde buldular borunun içerisinde. Dün geceden itibaren yoğun bir çalışma sonucu ekiplerimiz arızayı gidererek beldemize suyu verdiler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...