Tgrt Haber

Tanımadığı kişilerin verdiği sigara hastanelik etti

12 Kasım 2014 15:58
Tanımadığı kişilerin verdiği sigara hastanelik etti

Taksim’de tanımadığı kişilerin ikram ettiği sigarayı içtikten bir süre sonra çevreye kusup, bayılan Mehmet Sani Yıldız, hastanelik oldu.

Olayı duyan akrabası, “Gezi Parkı’nda 2-3 kişiye takılmış. Normal sigara diye vermişler. İçince bu hale geldi. İşte gördüğünüz gibi” dedi. Çevredekiler Gezi Parkı merdivenlerde saat 15.00’te baygın yatan genci fark ederek, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kısa süre sonra, genci tanıyanlar da yanına geldi. Sağlık ekipleri 18 yaşındaki genci uyuşturucu kullanmış olma ihtimaline karşı hastaneye kaldırdı. Bir akrabası, “Mehmet, Ağrı-Doğubeyazıt’tan bir saat önce geldi. Gezi Parkı’nda 2-3 kişiye takılmış. Normal sigara diye vermişler. İçince bu hale gelmiş” dedi. Habercilerin başka bir madde mi vermişler sorusuna, “Uyuşturucu vermişler. İşte gördüğünüz gibi” dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...