Tgrt Haber

Tanju Özcan şehir merkezine bordo bereli heykeli dikti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 16:50 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 17:06

Açıklamaları ve icraatlarıyla sürekli gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kent merkezine bordo bereli heykeli diktirdi. Bordo bereli heykeli, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz’da 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı Avusturya​ maçında iki gol atan Merih Demiral​, tribünlere "Bozkurt" işareti yaparak selam vermişti. Demiral'ın bu hareketine UEFA​, skandal bir kararla iki maç men cezası verdi.

UEFA'nın bu kararına tepki yağmış Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da skandal karara karşılık Merih Demiral’ın heykelini şehrin ortasına dikmişti.

Tanju Özcan şehir merkezine bordo bereli heykeli dikti - 1. Resim

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yaptığı bu hareketle takdir toplayan Özcan, şehir merkezine bir heykel daha yaptırdı. Özcan, kent meydanına bordo bereli heykel dikti. Bordo bereli heykeli, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre 8 Ekim 2024 17:15

Bu belediye başkanı gerçekten ilginç hareketlerde bulunuyor be bir de halk böyle sevip destekliyor herhalde

Sonraki Haber Yükleniyor...