Tgrt Haber

Osmaniye'de tankerde patlama: 3 kişi yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 16:53 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 16:53

Osmaniye'de bir sanayi sitesinde temizleme işlemi yapılan tanker patladı. Patlamanın ardından yangın çevredeki otomobil ve tankerlere de sıçradı. Olayda 3 kişi yaralandı.

Osmaniye​'de öğle saatlerinde sanayi sitesinde korku dolu anlar yaşandı. Tanker temizleme işlemi sırasında büyük bir patlamameydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; olay, Merkez Adnan Menderes Mahallesi Ek Sanayi Sitesi içerisindeki tanker temizleme tesisinde meydana geldi. Temizlenmesi için içeri alınan bir tankerde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Patlama sonrası yangın​ çıkarken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından yanan tankeri söndürdü. İş yeri ve araçlarda hasara neden olan patlamanın sebebi araştırılıyor.

3 KİŞİ YARALI

Öte yandan Anadolu Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre; olayda yaralanan 3 kişinin yaralandığı ve yaralıların Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...