Tgrt Haber

Taraftarların meydan savaşı: Dinlenme tesisinde karşılaştılar, ortalık savaş alanına döndü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 May 2022 11:43 - Güncelleme : 26 May 2022 12:11

Sakarya'da bir dinlenme tesisinde karşılaşan Kayserispor ile Sivasspor tarafları sözlü atışmanın ardından birbirine girdiler. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga, kameralara saniye saniye yansıdı.

Sakarya'da TEM Otoyolu​ üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinden meydana gelen olayda,  Ziraat Türkiye Kupası finali için Kayserispor​ ile Sivasspor​ maçına giden taraftarlar burada karşılaştı.

Sözlü atışmayla başlayan sataşma taraftarlar arasında kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Kavganın başlaması üzerine hemen bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Kavgayı güçlükle ayıran ekipler, otobüslerine bindiriği taraftarları İstanbul'a doğru gönderdi.

TAŞ, TEKME, YUMRUK, DUBA...

Tekrardan kavgaya başlayan taraftarlardan yaralanan 8 kişi Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken taraftarları taşıyan otobüsler zarar gördü. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken taraftarların kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taraftarların meydan savaşı: Dinlenme tesisinde karşılaştılar, ortalık savaş alanına döndü

"İKİ ŞEHİR YAN YANA, KOMŞU"

Kavga​ anında olay yerinde bulunan Kayserili Ahmet Kaya, “Bunlara ben hiç razı değilim. Futbol bu, futbolda kim kazanırsa alkışlamak lazım. İki şehir yan yana, komşu. Böyle şey olmaması lazım. Ayıp bir şey” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Veli 26 Mayıs 2022 13:01

Millet delirmiş.topćular milyarları kazanır bu akılsızlar kavgasına tutuşur...

Sonraki Haber Yükleniyor...